Consultant

Consultancy

Bij Blackfisk geloven we dat kwaliteit loont. We geloven dat lekker eten, gecombineerd met visie en gezond verstand, de essentiële stap is naar een langdurig succesvolle horeca onderneming.

Hello i m nik As R Ay H Ik O Hk unsplash

Ondersteuning

Kwaliteit betekend al lang niet enkel meer topgastronomie. Een sterrenrestaurant, brasserie, feestzaal, traiteur, eetcafé, food franchise, pub,.. kortom elk type horecazaak, draait om vertrouwen en perceptie van de klanten. Dat bouwt u enkel op door lange tijd, en liefst vanaf het begin, kwaliteit te bieden.

Wij ondersteunen u graag bij het vertalen van uw visie in een kwalitatief en rendabel bedrijf. Dat we hierin gepassioneerd zijn bewijzen we al jarenlang. Herleiden tot de essentie zit in ons DNA, kwaliteit is voor ons de eerste vereiste. We helpen u graag verder met het opstarten van uw horeca bedrijf, het begeleiden van een noodzakelijke doorstart of het optimaliseren van uw werkmethode.

Platform

Creëer eenvoudig uw eigen recepturen, automatisch gekoppeld aan food cost. U kunt gebruik maken van automatische online bestellingen, de planning tool & mise en place lijsten.

Creëer & beheer uw recepturen.

Bouw eenvoudig een uitgebreide bibliotheek aan recepturen en bereidingen. Voeg bestaande bereidingen automatisch samen tot nieuwe recepturen. Met de Blackfisk printfunctie transformeert u de recepturen in 2 clicks tot werkfiches.

Optimaliseer uw aankoopkost, vermijdt waste & win tijd.

Bestel via Blackfisk online aan de hand van uw recepturen. Hierdoor spaart u veel tijd uit. Bovendien bent u zeker dat er enkel de nodige ingrediënten en exacte hoeveelheid besteld wordt bij de juiste leverancier.

Behoud het overzicht.

Blackfisk berekend aan de hand van uw recepturen automatisch de food cost van uw gerechten en de individuele componenten ervan. Plan uw mise en place, onderhoud & dagelijkse keukenwerking meteen in met de geïntegreerde agenda. Controleer eenvoudig uw bestellingen en dagelijkse taken.

Ilya pavlov wb Xd GS D17 U unsplash bew
Gabriel gurrola fcg PR Zm TM5w unsplash

Uniek

Elk bedrijf is anders. Een eigen signatuur en constante kwaliteit maakt uniek.

Blackfisk biedt de chef en zaakvoerder de mogelijkheid recepturen en keukenwerking te centraliseren om zo, los van personeelsverloop, steeds de eigen identiteit en kwaliteit van de keuken te kunnen garanderen. Bovendien geeft het nieuwe medewerkers een professionele houvast om zich snel in te werken.

Vraag vrijblijvend een demo aan. Blackfisk helpt u graag met de input en het updaten van u leveranciersdata.