Annie spratt 9 Dk K Rp I9 Ms Q unsplash

Atelier

In ons atelier kan u als bedrijf of particulier terecht voor workshops, opleidingen en tastings. Daarnaast leggen we ons hier toe op R&D en receptontwikkeling.

Food photographer jennifer pallian s Sn C Zl EWN5 E unsplash

Private dining

We houden van private dining. Het biedt ons de gelegenheid om alles perfect uit te werken en te letten op elk detail.

De gerechten bereiden we aan de hand van de mooiste ingrediënten van het seizoen en presenteren we u met handgemaakt porselein en mondgeblazen glaswerk. We koppelen dit graag aan een discrete bediening en een zorgvuldig uitgekozen wijnkelder.

Onderzoek & ontwikkeling

In ons atelier focussen we op onderzoek en ontwikkeling. De recept-ontwikkeling wordt meteen op ons online platform gezet, zodat uw recepturen steeds en onmiddellijk consulteerbaar zijn. We betrekken onze klanten graag tijdens de creatieve processen. Voor zaakvoerders is dit zelfs essentieel: zo kunnen ze het DNA van de zaak optimaal integreren in de gerechten.

Annie spratt rm Uy Diz J fw unsplash
Kate kozyrka xb 94a P Tr3w unsplash

Workshops

Daarnaast organiseren we ook regelmatig workshops voor zowel professionelen als particulieren. Hiervoor zoeken we inspiratie bij duidelijk afgelijnde thema’s, in kruisbestuiving met gepassioneerde vakmensen uit andere bedrijfstakken. Verwacht een ontspannen moment met ruimte voor creatieve interactie en kennisuitwisseling.


Volgende worskhops:

Asperges, vrijdag 1/5 10u - 14u

R&D

Research & development van recepturen is een belangrijke pijler binnen Blackfisk. Het atelier gebruiken we als onze creatieve ruimte. Hier kunnen in alle rust bereidingen & recepten uitgetest worden. Dat geeft ons de kans onze recept-ontwikkeling uit te puren en de rendabiliteit & haalbaarheid op voorhand af te toetsen. We betrekken onze klanten graag in het proces alvorens de recepten in productie of op locatie in voege gaan.

Annie spratt z L21 J Jh2 O Ak unsplash